Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод

Logo

ICQ status ICQ: 336834503
support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Еве некои најчесто поставуваните прашања во врска со програмите за дизајн на мебел..

Ако не го најдете одговорот на вашето прашање, Ве молиме побарајте тоа користејќи ја оваа форма.:

E-mail: (Ќе добиете одговор на оваа e-mail)
Прашање:
Внесете го кодот од сликата:code
Прашање:
Кажи ми нешто повеќе за заедничката програма за работа за дизајн на мебел: MiniFurniture и Детали?.
Одговори:
1.Испратена MiniFurniture и изврши мени Data\Import from AutoCAD?
2.Зачувај го цртежот (на пример table.dwg). Заедно со цртеж ќе бидат спасени сите броеви и рабови која им беа доделени на деталите.
3.Користење на командата AutoCAD Зачувај како (или со едноставно копирање на датотеки), можете да се создаде посебна копија на цртежот за програмата MiniFurniture (на пр table_sb.dwg) и посебен примерок на цртежот за програмата "Детали" (на пример table_det.dwg).За формирање на собранието цртеж на делови користите table_sb.dwg датотека во MiniFurniture. И за цртежи на делови користите table_det.dwg датотека во детали.
Прашање:
Кога ќе се обидете да отворите некоја листа на предмети кои биле подготвени програма MiniFurniture, програмата Cutting3 грешка.: "Access violation at address..."?
Одговори:
Кога ќе отворите датотека tc3, Cutting3 програма не провери исправноста на материјалот број за детали. Затоа, ако програмата Cutting3 индицирана само 25 материјали, програмата за инсталирање MiniFurniture можете да го одредите бројот материјал не е повеќе од 25.
Прашање:
Може ли да ја користат програмата за да се добие само очила големина
Одговори:
Да можеш. Постави во програмата поставки палета на дебелина на деловите, така што максималната дозволена дебелина ќе биде помала од дебелината на КПР, но поголема од дебелината на стаклото. На пример 11mm.
Прашање:
Како можам да го печати список на рамни делови од програмата MiniFurniture?
Одговори:
По себе, програмата не може да печати на делови листа. Тоа ви овозможува да ги изнесете листа на делови за цртеж во AutoCAD (AutoCAD Ви овозможува да печатите на цртежот) и MSExcel (што ви овозможува да печатите и секоја друга операција со листа).

Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод