Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод

Logo

support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Нашата програма е дистрибуирана како се обиде, пред да ја купите. Ова ви дава можност да ги тестираат на демо верзија да бидете сигурни дека тие правилно да функционира на вашиот компјутер и тие навистина ќе треба. По купувачите ќе добијат целосна архивирани верзии на програми на вашиот e-mail. Инсталираните програми генерира клучни Хардвер до вашиот компјутер и ќе го испрати до нас. Во одговор на тоа, ние ќе ви испратиме еден клуч за регистрација.

Програма Првата работна станица Секој од следниве работна станица Сега купува
Mini-Furniture 1.3 80$ 40$ By now
Details 1.1 20$ 10$ By now
Auto-Furniture 0.9.9.9 80$ 40$ By now
За повеќе информации обратете се:
support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com

Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод