Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод

Logo

support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Ние победи ќе ми биде драго да добијат вашите предлози за подобрување на програмите. Најинтересен од нив ќе бидат имплементирани во новите верзии на програмите.

Ако сакате да се преведе на програма во вашиот мајчин јазик или да се внесе подршка за било која програма за сечење, ве молиме контактирајте со нас.

Само чекаат за твојот модел што би можеле да ги додадете во базата на податоци на нашата програма AutoFurniture. Ако сакате да му предложите да го додадете во својата база на податоци производ, ве молиме пратете архивиран dwg датотека со овој производ на e-mail: support@furnituresoft-software.com Доколку вашиот модел не е многу специфична и комплексна (како оние модели кои веќе се наоѓаат во базата на податоци), ние ќе го внесе Вашето модел.

Ваши предлози можете да ни пратите e-mail или пополнете го овој формулар:

e-mail: (пополнат, ако сакате да добиете одговор)
Порака:
Внесете го кодот од сликата: code

Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод