Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод

Logo

support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com

25 Jan 2018
Software adapted to AutoCAD 2018.
10 Jul 2016
Software adapted to AutoCAD 2017.
06 Jul 2015
Software adapted to AutoCAD 2016.
03 Feb 2015
Software adapted to AutoCAD 2015.
16 Jun 2013
Software adapted to AutoCAD 2014.
22 Apr 2012
Software adapted to AutoCAD 2013.
30 May 2011
Програма адаптирани за употреба со AutoCAD 2012.
15 May 2010
Програма адаптирани за употреба со AutoCAD 2011.
15 May 2009
Програма прилагодена за употреба со AutoCAD 2010.
Ја додава можноста за извоз на делови за намалување на листата BazisSoft 5,0..

25 March 2009
Има дополнителна поддршка за повеќе јазици. Сега достапен и на руски и англиски јазик.
Ако сакате да се преведе програма интерфејс во вашиот мајчин јазик, Ве молиме да не контактирате на е-пошта. Ние ќе ви испратиме текстот на сите натписи и пораки за превод.

14 February 2009
Е додаден компатибилност со x64 оперативни системи..
Е додадена подршка за уникод.
Е додаден во можност да се сликам на краевите на детали во бои на рабовите.

13 June 2008
Програма адаптирани за употреба со AutoCAD 2009.

04 December 2007
Додава и способноста да ја користите вашата сопствена библиотека да извезува податоци од програмата MiniFurniture.. Ова ви овозможува да извезува податоци во свој специфичен формат.

07 November 2007
Ја додава можноста за извоз на листата на предмети во табелата AutoCAD..

09 July 2007
Објавени MiniFurniture 1,3:
Ја додава можноста за автоматски да се изгради собранието цртежи. Креирање на цртање производи сега толку лесно и брзо..
Е додадена функционалност за да го поставите на работ од една цела група на избрани статии.

07 May 2007
Програма адаптирани за употреба со AutoCAD 2008..

22 March 2007
Рачките се додадени на базата на податоци AutoFurniture.

27 February 2007
Ја додава можноста за извоз на делови за намалување на листата на Astra.

06 November 2006
Програма адаптирани за употреба со AutoCAD 2007..
Ја додава можноста за извоз на делови за намалување на листата Кузнецов.

20 July 2006
Е подобрена програма MiniFurniture:
1.Фиксна грешка со неправилна прилагодување на димензиите на делови од дебелината на работ, кога ќе се извезува делови листа во Excel, сечење, 2D-место;;
2.Фиксна грешка со неправилна определување на должината на краевите;;
3.Е додаден во трошоците на работ и particleboard. И пресметка на вкупната цена на нивниот редослед (во статистика);;
4.Ја додава можноста за извоз во Excel статистика;;
5.Додава можност да изберете големината точноста со која работи програмата (1 мм и 0,1 мм, 0,01 мм);;

25 May 2006
Биле пуштени нови верзии на MiniFurniture и Детали.:
1.Програми за сега може да работи со делови наредени во еден агол на координатните оски;
2.Е додадена функционалност да се постави и за означување на работ завршува и се пресметува бројот на рабовите.

04 April 2006
Е додадена подршка за различни типови на полиња во програмата AutoFurniture.

13 March 2006
Комуналии биле преработени. (Тимовите сега се стркала назад во целост, не постои ефект на објектот отчупвам во случај на неуспех).

07 March 2006
Програма AutoFurniture беше опремен со систем за помош.

31 January 2006
Огледало вметнете и вметнете блокови се додадат на програмата AutoFurniture

15 December 2005
Беше ослободен AutoFurniture 0.9.9.9

08 December 2005
Беше ослободен Детали за 1,0. (Фиксно бета-верзија)

06 November 2005
Програма адаптирани за употреба со AutoCAD 2006.

25 May 2005
Беше ослободен Детали 0.9.9.9. Цртеж програма рамни делови

20 March 2005
Беше ослободен MiniFurniture 1,1. (Фиксно грешки, додадени извоз делови листата на програмата за сечење)

11 June 2004
Мебел комуналии беа подобри (закрпи)

01 June 2004
Команда (копче) "mplosh" (пресметува површина на станот делови) е додаден во пакетот на мебел алатки.

23 February 2004
Објавени MiniFurniture 1,0

Оваа страница била преведена со Google преведувач. Ако ова е вашиот мајчин јазик - Ве молиме одвојте време за да се поправи неточни податоци: Предложете подобар превод