Kjo faqe është përkthyer me përkthyes Google. Nëse kjo është gjuha juaj amtare - ju lutem merrni kohë për të korrigjuar pasaktësitë: Sugjerojnë një përkthim më të mirë

Logo

support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Programi "Auto-Furniture"

Programi AutoFurniture është projektuar për të punuar me një bazë të dhënash të modeleve parametrike të mobiljeve për 2000i AutoCAD version ose më të lartë. program thjeshton shumë dhe përshpejton hartimin e mobiljeve.

Ju zgjidhni më të afërt me modelin e projektuar mobilje, të vendosur madhësinë e saj. Të gjitha ndryshimet janë paraqitur menjëherë në dritaren e pamjes. Pas duke klikuar mbi "Paste". Programi i fut një produkt që keni zgjedhur në AutoCAD në vend dhe të madhësisë që ju të specifikuara.Për lehtësi të madhe, programi siguron një mundësi për vrojtim të llojeve të ndryshme (të lartë, poshtë, djathtas).Përveç ndryshimit të madhësisë, ka edhe parametra të tjera: llojet e fasadave, llojet e mbathje, llojet e bollards në tavolina, numri i kutive, rafte dhe dyert. Gjithashtu, programi siguron mundësi shtesë për këto lloje të produkteve si kuzhina dollap,.

Figura e tregon programin kryesor për dizajn mobilje - AutoFurniture

Të gjitha pjesët janë të krijuar nga produkt - të ngurta. Dmth Më tej ju mund të editoni produkt i zgjedhjes suaj. Me një produkt të tillë mund të punojnë programi për hartimin e mobiljeve MiniFurniture dhe të dhënat.

Nëse ju normalisht projektim mobilje duke përdorur AutoCAD, mendoj për këtë, se sa kohë ju do të kurseni duke përdorur këtë program? Dhe sa para vlen kohën tuaj? Tani krahasuar me koston e programit!

Baza e të dhënave është përditësuar rregullisht me modelet e reja, shtoni vetit e reja dhe karakteristika. Ne shpresojmë se kjo do të ndodhë me pjesëmarrjen tuaj. Nëse doni të sugjerojnë për të shtuar në bazën e të dhënave për disa produktin tuaj, ju lutem na dërgoni një file zipped dwg me produktin duke përdorur këtë formular:

e-mail:(shkruani e-mailin tuaj, nëse dëshironi të merrni një përgjigje)
File (max 400kb):
Enter check code from picture: code

version AutoMebel demo përmban kufizimet e mëposhtme:
1.Ju nuk mund të ndryshoni gjatësi dhe gjerësi të produktit
2.Ju nuk mund të ndryshoni trashësia e particleboard (të dhënat janë të futur në AutoCAD me një trashësi të rastit)

Një version të vlerësimit të programit për mobilje dizajn AutoFurniture në dispozicion për shkarkim të lirë këtu.

Kjo faqe është përkthyer me përkthyes Google. Nëse kjo është gjuha juaj amtare - ju lutem merrni kohë për të korrigjuar pasaktësitë: Sugjerojnë një përkthim më të mirë