Kjo faqe është përkthyer me përkthyes Google. Nëse kjo është gjuha juaj amtare - ju lutem merrni kohë për të korrigjuar pasaktësitë: Sugjerojnë një përkthim më të mirë

Logo

support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com

25 Jan 2018
Software adapted to AutoCAD 2018.
10 Jul 2016
Software adapted to AutoCAD 2017.
06 Jul 2015
Software adapted to AutoCAD 2016.
03 Feb 2015
Software adapted to AutoCAD 2015.
16 Jun 2013
Software adapted to AutoCAD 2014.
22 Apr 2012
Software adapted to AutoCAD 2013.
30 May 2011
Programi i përshtatur për përdorim me AutoCAD 2012.
15 May 2010
Programi i përshtatur për përdorim me AutoCAD 2011.
15 May 2009
Programi i përshtatur për përdorim me AutoCAD 2010.
Shton aftësinë për të eksportuar një listë pjesë të prerë BazisSoft 5.0..

25 March 2009
Ka mbështetjen e shtuar për shumë gjuhë. Tani në dispozicion në gjuhët ruse dhe angleze.
Nëse doni të përktheni interface program në gjuhën tuaj amtare, ju lutemi na kontaktoni e-mail. Ne do të ju dërgojnë tekstin e të gjitha mbishkrimet dhe mesazhe për përkthim.

14 February 2009
U compatibility shtuar me x64 sistemet operative..
Ka mbështetjen e shtuar për Unicode.
Ishte mundësi e shtuar për të pikturuar në skajet e të dhënat në ngjyrat e skajeve të.

13 June 2008
Programi i përshtatur për përdorim me AutoCAD 2009.

04 December 2007
Shton aftësinë për të përdorur bibliotekën tuaj për të eksportuar të dhëna nga MiniFurniture program.. Kjo ju lejon të eksportit të dhënave për të vetë format tuaja specifike.

07 November 2007
Shton aftësinë për të eksportuar një listë të sendeve në AutoCAD tryezë..

09 July 2007
MiniFurniture Released 1,3:
Shton aftësinë për të ndërtuar automatikisht vizatimet e kuvendit. Krijimi i një produkte vizatim tani në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë..
U funksionalitetin e shtuar për të vendosur buzë një grup i tërë i artikujve të zgjedhur.

07 May 2007
Programi i përshtatur për përdorim me AutoCAD 2008..

22 March 2007
Trajton janë shtuar në bazën e të dhënave AutoFurniture.

27 February 2007
Shton aftësinë për të eksportuar një listë pjesë të prerë Astra.

06 November 2006
Programi i përshtatur për përdorim me AutoCAD 2007..
Shton aftësinë për të eksportuar një listë pjesë të prerë Kuznetsov.

20 July 2006
Ka qenë MiniFurniture përmirësuar programin:
1.Fixed bug me rregullim i pasaktë i përmasave të pjesëve në trashësinë e buzë, kur ju e eksportit një listë pjesë në Excel, Prerje, 2D-Vendi;;
2.Fixed bug me vendosmëri i gabuar i gjatësinë e mbaron;;
3.Është shtuar në koston e buzë dhe particleboard. Dhe llogaritja e kostos së përgjithshme të rendit të tyre (në statistika);;
4.Shton aftësinë për të eksportuar statistikave në Excel;;
5.Shton mundësinë që të rregulloje saktësi madhësinë e me të cilën punon programi (1 mm dhe 0,1 mm, 0,01 mm);;

25 May 2006
Ishin versione të reja të programeve MiniFurniture dhe të dhënat.:
1.Programet tani mund të punojnë me pjesë të organizohet në një kënd për të koordinuar akseve;
2.U funksionalitetin e shtuar për të vendosur dhe të tregojë përfundon buzë dhe llogaritur numrin e edges.

04 April 2006
Ka mbështetjen e shtuar për lloje të ndryshme të veprimit në AutoFurniture program.

13 March 2006
Utilities kanë qenë reworked. (Tani Ekipet rikthyer tërësisht, nuk ka efekt e parakohshme objektit jashtë në rast të dështimit).

07 March 2006
Program AutoFurniture ishte e pajisur me një sistem të ndihmojë.

31 January 2006
Mirror futur dhe futur blloqe ishin shtuar në program AutoFurniture

15 December 2005
U lirua AutoFurniture 0.9.9.9

08 December 2005
U lirua Details 1,0. (Fixed-beta version)

06 November 2005
Programi i përshtatur për përdorim me AutoCAD 2006.

25 May 2005
U lirua Details 0.9.9.9. Vizatim pjesë program banesë

20 March 2005
U lirua MiniFurniture 1.1. (Fixed bugs, shtoi pjesë lista e eksportit të prerjes program)

11 June 2004
shërbimet Mobilje u përmirësuan (bug fixes)

01 June 2004
Komanda (button) 'mplosh' (llogarit fushën e pjesëve të sheshtë), është shtuar në paketën e mjeteve mobilje.

23 February 2004
MiniFurniture Released 1,0

Kjo faqe është përkthyer me përkthyes Google. Nëse kjo është gjuha juaj amtare - ju lutem merrni kohë për të korrigjuar pasaktësitë: Sugjerojnë një përkthim më të mirë