Kjo faqe është përkthyer me përkthyes Google. Nëse kjo është gjuha juaj amtare - ju lutem merrni kohë për të korrigjuar pasaktësitë: Sugjerojnë një përkthim më të mirë

Logo

support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com


Programi ynë është i shpërndarë si të provoni para se të blini. Kjo ju jep mundësinë për të provuar demo version për t'u siguruar që ata të punojnë siç duhet në kompjuterin tuaj dhe ata do të duhet të vërtetë. Pasi bën një blerje ju do të merrni versionet e plotë të programeve të arkivuara në e-mail tuaj. programet e instaluar të krijuar një kyç Hardware në kompjuterin tuaj dhe që ju të na dërgoni. Në përgjigje, ne do t'ju dërgojmë një kyç Regjistrimit.

Programi Workstation parë Secili nga këto workstation Buy Now
Mini-Furniture 1.3 80$ 40$ By now
Details 1.1 20$ 10$ By now
Auto-Furniture 0.9.9.9 80$ 40$ By now
Për më shumë informata ju lutem kontaktoni:
support@furnituresoft-software.com
support@mebelsoft.com

Kjo faqe është përkthyer me përkthyes Google. Nëse kjo është gjuha juaj amtare - ju lutem merrni kohë për të korrigjuar pasaktësitë: Sugjerojnë një përkthim më të mirë